Magamról

Üdvözlöm Önöket – Titeket az oldalamon!

Néhány fontosabb információ Rólam, amiből ez az egész kialakult…

 Kis Magyarországon, a Fejér Megyei Dunaújvárosban születtem, Magyar szülők 2. gyermekeként, 1976. év  virágzó tavaszán. Vegyes házasságból, Apám Férfi, Anyám Nő.

1993-ban végeztem szobafestő – mázoló – tapétázóként. A 2000. évtől  foglalkozom építőipari kivitelezéssel,mint kis vállalkozó. Először eredeti szakmámban dolgozva. A Gipszkarton szerelés mint szakmai ágazat, valamikor ez idő tájt került a látókörömbe…

 Teljesen ismeretlen volt még a technológia számomra, viszont nagyon érdekesnek tűnt, hogy fém profilokból és gipszkarton lapokból, órák alatt 3Dimenziós tárgyakat, bútorokat, felületi elemeket lehet kialakítani. Megváltoztatva ezzel, a teljes addigi felületek arculatát. Aminek csak a fantázia szabhat határt.

2002.év decemberében elvégeztem a RIGIPS cégnél, egy rendszerismertető tanfolyamot, valamint a későbbiekben, a hivatalos SZÁRAZÉPÍTŐ minősítést is megszereztem. Melyet folyamatosan kamatoztatok, a mindennapi munkámban, azóta is.

A 2017. évtől, kizárólag a szárazépítésben dolgozom. Aminek nagyon örülök, mert régóta szerettem volna már, csak ezzel a területtel foglalkozni…

Külföldi tapasztalatokat is szereztem időközben, dolgoztam: Belgiumban, Hollandiában, Németországban és Ausztria területén is.

 A szakmaiatlan kivitelezéseket, az okoskodókat, a nagy megmondókat, és a mindenki más munkájához sokkal jobban értőket nem tolerálom.

  Lelkiismeretes, precíz becsületes kivitelezőnek ismerhettek meg, eddigi megrendelőim, akár magán személyekről, akár építőipari cégek vezetőiről, dolgozóiról legyen szó.

 Az adott feltételek biztosítása mentén, mindig tartom a határidőimet, ha az csak rajtam múlik. Más szakmák képviselőivel, igyekszem baráti viszonyt kialakítani, és kimondottan rugalmasan hozzáállni, az adott feladatok elvégzéséhez. Hiszen bárki-bárhogyan is gondolja, egymástól függenek a szakmák, még ha csak részben is…

  Manapság mindenki mindenhez ért, főleg (természetesen) a másik ember munkájához. Ugyan nagy áldásnak tartom az internetet és, a videó megosztókat, de azért az még nem ad tudást.     Folyamatosan tanulom az új dolgokat, képzem magam. Hamar átveszek technológiákat, ha azokkal gyorsabban, könnyebben elvégezhetem ugyanazt a munkát, ugyan olyan minőségben.

A munkáim kivitelezésének minőségét, naprakész tudással és professzionális szerszámgépek alkalmazásával biztosítom. Az innováció, a fejlesztés folyamatos és elengedhetetlen…